I just bought this unit
Link URL:
Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register.

When I put SD card with IGO9 in to the unit it starts restarting all unit every 3 sec. What is wrong with it?The unit is HIZPO WinCe. Maps came with the unit.This is crash log:
----------------- Crash Log Begin -------------------


Current System time: "2018-01-22 15:48:26"
Build version: 9.6.13.405512
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

Uptime: 0 h 0 m 17 sec 0 msec

Memory Stats:

FreeMemory: 89 MB, 240 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 99 MB, 688 KB, 0 B
MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 2 MB, 1017 KB, 296 B
GarbageSize: 2 MB, 1017 KB, 296 B


Exception: 0xc0000005
At address: 0x0064214c
Access violation reading address: 0x00000000
0x0064214c (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\IGO9\PRIMO.map not found):

0x40029518 (A)
0x00012004 (A)
0x000115dc (A)
0x0001178c (A)
0x00011874 (A)
0x006fc354 (A)
0x40076428 (A)
0x40057de0 (A)
0x400523b0 (A)
0x4002a7ac (A)
0x4002aa9c (A)
0x400524b0 (A)
0x0064214c (A)
0x002d9be8 (A)
0x002da790 (A)
0x00837944 (A)
0x0066761c (A)
0x006677c8 (A)
0x006530e4 (A)
0x00665144 (A)
0x00837944 (A)
0x0004e75c (A)
0x0004e7d4 (A)
0x00662eec (A)
0x00662bf4 (A)
0x00665414 (A)
0x00666430 (A)
0x006fc0f8 (A)
0x006fc308 (A)
0x0004e42c (A)


Global status:

bInFocus: 1
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


Maps:



------------------- Crash Log End --------------------



and copy of sys:
folders]
has_secondary_root=0

[interface]
show_exit=1
show_minimize=1
extra_settings=1
connection_enabled=2
enable_natural_guidance=1
enable_stateanim=1
resolution_dir="800_480"

[gps]
set_messages=0
port=2
baud=38400
protocol=NMEA

[Login or Register to remove this advertisement]



[sound]
pool_size=4096
speech_delay=4000
config="maximum"
csv_voice_enabled=1

[debug]
skip_eula=1
experimental_features=0
;hnr_silent_startup=1
;max_memory=73400320
;reserve_memory=5242880

[navigation]
show_current_city=1
parking_ad_enabled=0
congestion_ad_enabled=0

[tts]
tts_buffer=131072
tts_logics=3
priority="HIGH"
always_say_road_names=1
announce_street_name=1
expected_engine_delay=1400

[poi]
featured_provider=netlocalsearch.naviextras.google
provider_filtering=1

[network]
available=1

[http]
enabled=1

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot
jay777 Reviewed by jay777 on . Restarting issue with IGO9 on Chinese GPS unit I just bought this unit BMW E39 X5 E38 E53 Car DVD GPS Player sat nav stereo for Series BT 3G RDS | eBay (https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E39-X5-E38-E53-Car-DVD-GPS-Player-sat-nav-stereo-for-Series-BT-3G-RDS/282687212009?hash=item41d17889e9:g:UG8AAOSwTSVZnnk9) When I put SD card with IGO9 in to the unit it starts restarting all unit every 3 sec. What is wrong with it?The unit is HIZPO WinCe. Maps came with the unit.This is crash log: ----------------- Crash Log Begin ------------------- Rating: 5