Activity Stream
156,293 MEMBERS
1171 ONLINE
GPSurl On YouTube Subscribe to our Newsletter GPSurl On Twitter GPSurl On Facebook GPSurl On Google+

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
  1.    Reboot Problem?   Reboot Problem? Reboot Problem?
    #21
    GPS Contributor
    Advisor
    Helper
    basflt's Avatar
    Reboot Problem?

    You tried restore to factory settings ( in menu ) ?

    [Login or Register to remove this advertisement]

  2.    Reboot Problem?   Reboot Problem? Reboot Problem?
    #22

    Restore yes. This is old device (navcore by tthome 8.544, myself try 9.057). Gps fix was also instaled before. Now device stuck o START logo. VEry strange device. Seems it has HW fault.

  3.   Advertisements

  4.    Reboot Problem?   Reboot Problem? Reboot Problem?
    #23
    pe1agp's Avatar
    Reboot Problem?

    Quote:
    Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register.

    Try to remove the mapsettings.cfg
    Ask Dave how to get the right format back, please.

  5.    Reboot Problem?   Reboot Problem? Reboot Problem?
    #24

    Save this code under UNIX format (use ConTEXT or notepad++) copy the file to the root of the tomtom by naming "ttn" (no extension).
    Properly disconnect the tomtom
    The reboot by holding down power button stop. The ttn file erases only after you reset the memory BAT.
    The track will be at the root of the tomtom file clearMTD.log
    Restart the tomtom not connected (press ++ 20s on button -> sound of tamtam)
    it should then start the reboot alone and reapply the settings until the time
    and it blocks not what is earned.


    ------------------------------------------------------------------------------------------
    #! /bin/sh
    #
    # reformate et restaure flash MTD bloquee en lecture seule
    # copier la racine de la carte SD sous "ttn"


    mount_flash() {
    # reinitialise flash ( extrait de /etc/rc )

    flashdir=$1
    flash_dev=$2
    flash_opts=$3

    echo "WARNING: ${flashdir} seems to be corrupt, reinitializing..."
    if ! umount ${flashdir}; then
    echo "WARNING: Unmounting ${flashdir} failed!"
    return 1
    fi

    if ! flash_erase /dev/${flash_dev} 0x40000 0x40000; then
    echo "WARNING: Erasing ${flashdir} failed!"
    return 1
    fi

    if ! mount -n -t ngffs ${flash_dev} ${flashdir}; then
    echo "WARNING: Mounting ${flash_dev} on ${flashdir} failed again!"
    return 1
    fi

    echo "Successfully reinitalized ${flashdir}."
    return 0
    }


    # **************************** main *******************************
    touch /mnt/sdcard/usecmdlog.dat
    echo "# clearMTD ..." > /mnt/sdcard/clearMTD.log

    # reinitialise flash et recopie contenu
    echo -e "\n# mount_flash" >> /mnt/sdcard/clearMTD.log

    if mount_flash /mnt/flash mtd0 rw,sync,noatime,nosuid,nodev ; then

    echo -e "\n# umount /mnt/flash" >> /mnt/sdcard/clearMTD.log
    umount /mnt/flash
    fi

    rm -f /mnt/sdcard/usecmdlog.dat

    rm -f /mnt/sdcard/ttn

    echo -e "\n# clearMTD --> reboot" >> /mnt/sdcard/clearMTD.log

    /sbin/reboot

  6.    Reboot Problem?   Reboot Problem? Reboot Problem?
    #25

    Work with my tomtom one iq route

  7.    Reboot Problem?   Reboot Problem? Reboot Problem?
    #26
    Shaman's Avatar

    Quote:
    Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register.


    This is not a navcore problem but a problem with your map.
    First check if there is a mapsettings.cfg file in your cardmap. (See post #23, pe1agp)
    If so, delete it.
    If this doesn't work go back to factorysettings (post #21, basflt)

    If that also doesn't work, your map is probebly incomplete/corrupt. Try downloading one from another source

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Problems downloading a map & extracting it...
    By gitf@ce in forum TomTom Archive
    Replies: 3
    Last Post: 11th February 2012, 07:48 PM
  2. Voice problem with XL
    By xanthic in forum TomTom Navcores
    Replies: 14
    Last Post: 14th January 2012, 07:45 PM
  3. Problem with fast activate premium
    By iainskye in forum TomTom Open Tools & Tweaks
    Replies: 6
    Last Post: 8th January 2012, 04:46 AM
  4. EUROTUNNEL - problem for trucks?
    By kazupp in forum TomTom Truck
    Replies: 1
    Last Post: 2nd January 2012, 11:46 PM
  5. Problem while updating TOMTOM OVE v4
    By Ektoplasm in forum TomTom Archive
    Replies: 3
    Last Post: 31st December 2011, 04:27 PM

Tags for this Thread

Amount:

Enter a message for the receiver:
BE SOCIAL
Reboot Problem? Reboot Problem? Reboot Problem? GPSurl On Facebook Reboot Problem?